Популяризують розлад харчової поведінки у соціумі: дієтолог розповідає, як худнуть зірки і заробляють гроші на наших комплексах

Дієти та харчування

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як худнуть зірки. Фото: beautify.com.ua

Відомий дієтолог розповідає, як зірки заробляють гроші на комплексах людей

Генетично всі люди різні і мають свій тип тілобудови. Але висока мода, сцена чи екрани телевізорів встановлюють свої критерії ідеальної тілобудови, до яких прагнуть наблизитися за будь-яку ціну та жертвуючи своїм здоров'ям відомі знаменитості та зірки.

Різноманітні чинники: коментатори у соцмережах, бігборди, друзі нав'язують своє бачення ідеального тіла, а сучасні зірки не лише змушені підлаштовуватися, а й чудово навчилися заробляти на цьому шалені гроші. Як насправді худнуть зірки і популяризують комерційну наживу на наших кілограмах, розповідає лікарка, клінічна терапевтка-дієтологиня Олеся Добрянська на youtube-каналі “Це Ніхто Дивитись Не Буде”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Більшість одягу шиється для ідеальних моделей із плоским животом, у масовій жіночій культурі плекаються тіла без живота, тому жіночий живіт зараз табу для прекрасної половини людства. Генетика дає нам тип фігури, а середовище спонукає підтримувати певні стандарти. Соціум не готовий до неідеальних людей, адже зараз стандартом краси вважається гіпертрофія маси та повне знежирення, говорить експертка.

Краса - це просто мода, а бути худою - це належати до певної еліти. Наприклад, Маша Квіткова, Маша Єфросиніна та інші зірки культивують свої розлади харчової поведінки у соціумі. Сьогодні вони розповідають, що у них все добре, а через 10 років плачуть, що ригали,

— розповідає дієтологиня.

За словами лікарки, таких зірок зовсім не шкода, адже вони мають можливість знайти купу дієтологів, тренерів та нутриціологів і у них все чудово, а дівчата, які зростали на їхніх прикладах, мають зараз негаразди. Бодипозитив чи боді-нейтральність, які популяризують і прикриваються багато знаменитостей – це також заробляння грошей.

Зараз популярності набирають уколи краси, які сприяють схудненню. Такий спосіб надзвичайно відомий серед закордонних знаменитостей. Але треба розуміти всі ризики для здоров'я.

Більше інформації про схуднення без болю, види голоду і можливість їсти до ситості ви знайдете у відео нижче 👇

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, коли час бити на сполох, якщо сильно схудли. Адже це може бути спричинене проблемами зі здоров'ям.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.