Йога, бокс та планка: як тренується 55-річна Дженніфер Еністон, щоб бути в гарній формі

Фітнес

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Щоб підтримувати струнку фігуру зірка "Друзів" багато часу проводить в спортзалі

Попри те, що Дженніфер Еністон звинувачують в зловживанні пластичними операціями, важко посперечатись з тим, що в неї неймовірна фігура. Багато хто мріє дізнатися, як їй вдається підтримувати себе у такій чудовій формі. І ось, нарешті, у нас з'явилась можливість заглянути за лаштунки її тренувань!

Особистий тренер акторки, Лейон Азубуйке, поділився деякими секретами їхніх спільних занять. Читайте та беріть до уваги!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: соцмережі

Розминка та йога

Кожне тренування Дженніфер починається з 15-хвилинної розминки, яка містить динамічні вправи та розтяжку. Далі акторка виконує серію базових асан йоги з використанням масажного ролика. Це не лише розігріває тіло, але й готує м'язи до навантажень, а також покращує гнучкість.

Кардіо

Еністон обожнює кардіо, адже воно допомагає їй спалювати калорії та підтримувати серцево-судинну систему у тонусі. Її улюблені кардіо-вправи:

  • Стрибки з розведенням рук і ніг

  • Стрибки на скакалці

  • Стрибки з ударами п'ят по сідницях

Бокс

Бокс — ще одна пристрасть Дженніфер. Вона вважає, що саме завдяки цій динамічній вправі її спина та руки мають такий гарний рельєф.

Силові вправи

Для зміцнення м'язів акторка працює з гантелями, виконуючи вправи з положення планки. До речі, планка — одна з улюблених вправ Еністон, адже вона задіює м'язи всього тіла, роблячи акцент на нижній частині спини, тазі та пресі.

ABS

Тренування Дженніфер Еністон зазвичай завершується комплексом ABS. Він спрямований на опрацювання м'язів черевного преса, стегон і сідниць, а також на зміцнення попереку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пропонуємо вам спробувати повторити тренування Дженніфер Еністон вже сьогодні! Звісно, не варто очікувати миттєвих результатів, але регулярні заняття та здоровий спосіб життя допоможуть вам наблизитися до фігури вашої мрії. Також раніше ми розповідали про те, що таке техніка барре. Це тренування з низьким навантаженням, яке теж має високу ефективність!

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.