Потрібно всього 3 місяці: як стати стрункою і підтягнути тіло за короткий термін

Фітнес

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Схуднення за 3 місяці. Фото: pixelinform.com/

Для ефективного схуднення знадобиться лише 3 місяці

Безліч людей намагаються підтягнути тіло та схуднути до якоїсь конкретної події чи дати. Саме для таких ентузіастів фітнес-тренер пропонує спосіб ефективного схуднення за 3 місяці.

Насправді 90 днів - це досить великий відрізок часу за який можна досягти відчутних результатів. Фітнес-експерт Ізабель Морріс пропонує свій спосіб схуднення, який має ефект, розповідає rbc.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тренерка розповідає, що суттєво підтягнути своє тіло за 3 місяці можливо навіть не обмежуючи себе у їжі на постійній основі. Найважче, це почати щось робити, на думку тренерки.

Я справді вірю, що необхідно три місяці послідовності, щоб внести зміни, які триватимуть все життя. Можливо, ви не досягнете своєї кінцевої мети через три місяці, але ви створите фундамент, який допоможе вам побачити ці зміни в довгостроковій перспективі,
говорить Ізабель Морріс.

Головне, не здаватися, коли опускаються руки і йти до своєї мети з наполегливістю незважаючи, скільки часу це займе. Сама Ізабель часто розповідає про свій прогрес підписникам та не вдається до модних дієт намагаючись забезпечувати організм різноманітними продуктами.

Реальні цілі

Це допомагає зберегти мотивацію під час схуднення. Нереалістичні очікування можуть призвести до розчарування, тому варто врахувати наступне:

  • Конкретика. Важливо поставити конкретну ціль у кілограмах, а не щось розпливчасте на кшталт 20-40 кг;

  • важливо ставити короткострокові та довгострокові цілі. Перші допоможуть зберегти мотивацію, а другі - покажуть прогрес;

  • відстежуйте шлях за допомогою конкретних цифр, наприклад втрачених кілограмів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що найшвидше схуднути допомагають заняття на біговій доріжці. Найкращі вправи та правила на такому тренажері залишаємо для вас тут.