В який день виходять найкращі фото? Нутриціолог назвала правильний час для фотографування

Дієти та харчування

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кращий день для фотосесії. Фото: donum.ua

Яскраві та дивовижні фото можуть бути зроблені у певний час і день

Для ідеальних фото має бути кілька важливих моментів: справжній майстер своєї справи, ракурс, освітлення, поза, настрій і самопочуття. Так, це не жарт, адже від того, як ви почуваєтеся у конкретний момент залежить ваш вигляд на фото.

Незвичною порадою для кращого дня фотосесії поділилася нутриціолог Інна Дубровіна у відео в instagram. Адже ні для кого не секрет, що самопочуття жінки залежить від фази менструального циклу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожен жіночий організм має свої особливості пов’язані з критичними днями. Це різноманітні смакові вподобання, перепади настрою та зовнішній вигляд.

Перші два тижні це царство гормону естрогену, останні два - прогестерону. Відомо, що прогестерон призводить до невеликого підвищення температури тіла. Це нормальний процес і своєю чергою підвищує метаболізм. Саме тому у цей час зростає апетит і потяг до солодкого, що може спричинити затримку рідини, набряки та набір 1-2 кг маси тіла. З настанням менструації ці симптоми зникають.

Тому фотосесію потрібно влаштовувати одразу після закінчення менструації, приблизно на 6-7 день циклу. В цей період в організмі буде мінімальна кількість рідини, зникнуть набряки, будуть гарно і рельєфно промальовуватися м’язи, а настрій буде на висоті: бадьорий та піднесений.

З такими порадами ваші фото набиратимуть сотні лайків. Адже коли відмінне самопочуття, то це одразу видно на фотографіях по очах, які сяють та шалено привабливій посмішці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як потрібно фотографуватися на документи. Адже не часто вдається отримати такі фото, які подобатимуться вам.