Неймовірно простий та ефективний 3-хвилинний комплекс вправ для тих, у кого сидяча робота

Фітнес

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Сидяча робота. Фото: csrjournal.com

Не забувайте про фізичні вправи, якщо працюєте сидячи

Багато людей працюють цілий день за комп’ютером не встаючи з місця. А потім відчувають біль у спині та шиї. Щоб болісні відчуття вам не докучали, потрібно робити вправи та періодично вставати зі стільця, щоб розвантажити спину.

Більшість людей навіть на перерві не міняють положення тіла, надаючи перевагу гортанню стрічки у телефоні. Тому кожного дня потрібно виконувати комплекс вправ, який допоможе почуватися комфортно при сидячій роботі, радить балерина ilona.yakymovych.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сидяча робота і малорухливий спосіб життя можуть призвести до ожиріння і проблем зі здоров’ям. Тому потрібно знаходити час на фізичну активність, щоб зберегти здоров’я на робочому місці.

Балерина радить додати всього дві вправи до щоденних тренувань, які допоможуть додати руху в офісне життя і позбавлять випирання низу живота. Не забувайте протягом робочого дня робити перерви та рухатися, виходити на вулицю надаючи перевагу сходам, а не ліфту, виконувати комплекс вправ на стільці та відсунути телефон і документи якомога далі, щоб доводилося частіше вставати.

Які вправи потрібно додати до своєї ранкової гімнастики, дивіться нижче.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фізичні вправи корисні не лише для спини і постави. Вони допоможуть покращити здоров’я мозку.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.