Перший етап вашої фітнес-подорожі: як обрати зручні кросівки

Фітнес

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кросівки для спорту. Фото: munchen.in.ua

Ідеальні кросівки для фітнесу забезпечать комфортні тренування

Настав час відвідати зал і обрати для себе відповідні тренування. Якщо з одягом все більш-менш зрозуміло, то до вибору взуття потрібно віднестися з усією відповідальністю, адже це не лише комфорт, а й у першу чергу ваше здоров’я.

Розпочинаючи свою фітнес-подорож та займаючись вдома, на вулиці чи у залі правильний вибір кросівок - ключовий крок для комфорту та результативності. Які фактори потрібно врахувати при виборі, розповідає inna_kozmachuk.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підготовка до руху

Насамперед потрібно чітко визначити тип фітнесу, яким плануєте займатися. Для вправ з великою кількістю стрибків та змін напрямків треба обирати кросівки із стійкою підошвою, яка дозволить вільно рухатися та впевнено почуватися.

Підтримка та комфорт

Обирайте кросівки із гнучкою підошвою та добре амортизованими п’ятою та передп’яттям. Це забезпечить сталу підтримку для стоп під час вправ, а також зменшить навантаження на суглоби.

Власний стиль

Вибирайте кросівки, які відповідають твоєму стилю та естетиці. Крім технічних характеристик, не забувайте про зовнішній вигляд – вони мають не лише подобатися, а надихати на подвиги!

Обирайте правильний розмір

Завжди перед покупкою замірюйте розмір стопи. Врахуйте, що розміри можуть відрізнятися від бренду до бренду, тому перевіряйте розмірну сітку для кожної конкретної моделі.

Тестування на рухливості

Перед покупкою варто випробувати кросівки на рухливості. Зробіть кілька стрибків, зроби оберти прямо у магазині. Якщо вони відмінно сідають і не стягують чи не тиснуть, вони вірні для твого фітнес-тренування.

І не забувай – твої кросівки - це не лише інструмент для тренувань, але і твій фітнес-стайл! Обирай розумно і крокуй вперед з комфортом та стилем!
каже фітнес-тренер
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи потрібно купувати для спорту спеціальний одяг. Свою думку висловлює відома фітнес-тренерка.