Потужний шлях до досконалості: 6 вправ з максимальною втратою калорій

Фітнес

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Заняття з гантелями. Фото: sport.24tv.ua

Вправи, які дозволять спалити багато калорій за 1 тренування

Люди, які регулярно займаються у залі шукають для себе вправи, які дозволять спалювати калорії з найбільшою ефективністю. Адже це дозволить схуднути за короткий проміжок часу.

У кожного тренера є всій особливий підхід до тренувань. Але існують загальні вправи, які допомагають спалювати калорії найбільш інтенсивно, розповідає rbc.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Присідання з гантелями

Обирайте зручну вагу гантелей, щоб не перевтомитися. Тримайте знаряддя в кожній руці і встаньте, розставивши ноги на ширині плечей. Виконуйте присідання по 3 підходи по 12 разів.

Планка з гантелями

Займіть положення планки тримаючи гантелі у кожній руці. Тягніть одну гантель у напрямку до стегна, зберігаючи стабільну планку. Потрібно робити три підходи по 10 повторень на кожну руку.

Махи гирями

Ноги тримайте на ширині плечей і міцно затисніть одну гирю руками. Проведіть гирю між ніг, а потім поверніть її на висоту плечей. Виконувати 4 підходи по 20 повторень.

Стрибки

Можна використовувати ящик чи степ-платформу. Злегка зігніть коліна і м’яко стрибніть на ящик. Зробіть крок назад і повторіть чотири підходи по 12 повторень.

Канати

Затисніть у кожній руці кінець каната. Виконуйте хвилі або удари мотузками протягом 30 секунд. Відпочиньте 30 секунд і повторіть чотири підходи.

Тяги з гантелями в нахилі

У кожну руку візьміть по гантелі. Тримаючи гантелі в руках вирівняйте спину та нахиліться вперед. Виконуйте три підходи по 12 повторень.

Раніше ми розповідали, як зробити тіло мрії за допомогою спеціальних резинок. Це знаряддя надзвичайно ефективне для різних груп м’язів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.