Зробіть мрію реальністю: секрети тонкої талії від тренера з пілатесу

Фітнес

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Струнка фігура. Фото: publish.com.ua

Жінки завжди мріють про красиву тонку талію і готові докладати значних зусиль для своєї мрії

Більшість жінок мріють про струнку фігуру і тонку талію та погоджуються на дивовижні зусилля, щоб мати результат. Підтримування дієти, тренування у спортзалі, масажі, скраби та пілінги - це лише частина способів на шляху до мети.

Кілька секретів від тренерки з пілатесу та стретчингу inna_kozmachuk дозволять перетворити мрію на реальність. Адже “осина” талія - це не недосяжний ідеал, а результат роботи над собою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Харчування

  • Їжте здорову та збалансовану їжу. Це означає, що у вашому раціоні повинні переважати багато фруктів, овочів, цілозернових продуктів і нежирного білка. Обмежте вживання оброблених продуктів, цукру та солодощів.

  • Не переїдайте, адже це негативно позначиться на вашій талії.

  • Пийте багато води. Вода допоможе виводити токсини з організму і відчувати відсутність голоду.

Фізичні навантаження

  • Регулярно займайтеся спортом поєднуючи кардіотренування (біг, плавання, танці) з силовими вправами, які допоможуть зміцнити м’язи живота.

  • Більше уваги приділяйте вправам для талії, які допоможуть вам підтягти та зміцнити м’язи живота. Деякі з найефективніших вправ включають планку, скручування та обертання корпусом.

  • Не забувайте про розтяжку. Розтяжка допоможе вам зберегти гнучкість і поліпшити поставу.

Не забувайте слідкувати за своєю поставою, яка допоможе вам виглядати стрункіше і підкреслить вашу талію. Обирайте одяг, що підкреслює фігуру: який облягає вашу талію, наприклад, сукні з поясом або спідниці з високим поясом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам’ятайте, що гарна фігура - це результат не одного дня, тому головне, це регулярність, послідовність та терпіння. А наблизитися до ідеальної фігури допоможуть 10 порад дієтолога.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.