Хочете підтягнуті ніжки до літа всього за 10 хв на день? Цей комплекс вправ допоможе отримати бажане! (ВІДЕО)

Фітнес

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: freepik.com

Навіть кілька днів тренувань допоможуть наблизитися до омріяного результату

Літо вже не за горами, а отже, пора дуже-дуже швидко приводити своє тіло до ладу, якщо ви й досі за це не бралися 😅 Які вправи допоможуть швидко спалити трохи зайвих калорій, підкачати руки й ноги, розігнути спину з положення “букви зю”, а також отримати ніжки мрії — розповідаємо на ХОЧУ!

Простим комплексом вправ для формування ідеальної форми ніг ділиться на своєму youtube-каналі популярна фітнес-блогерка MARSA. На все про все щодня вам потрібно виділяти лише по 10 хв!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це нереально легке тренування підходить для виконання вдома. Воно складається з двох раундів і 10 вправ, на виконання яких потрібно загалом затратити всього 10 хв. Підходять ці домашні вправи практично для будь-кого, зауважує фітнес-блогерка.

І, звісно ж, Марса радить тренуватися щодня — у комплексі зі збалансованим харчуванням ви отримаєте чудовий результат! ❤️ А якщо ви хочете мати ще й ідеальний прес, радимо спробувати ці 5 вправ на підлозі.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.