Хочете мати стрункі ноги до літа? Приділяйте цим вправам всього 10 хв на день! (ВІДЕО)

Фітнес

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Скрін із відео на youtube

Ці прості вправи підійдуть кожному

Менше місяця лишилося до приходу літа 😍 І це значить, що пора активно взятися за свою форму! Ми вже розповідали, як схуднути в руках, витрачаючи на спеціальні вправи всього по 7 хв на день, а тепер поділимося секретом ідеальних струнких ніжок, які можна отримати до приходу літа, затрачаючи на тренування буквально по кілька хвилин на день!

Крутезним набором вправ ділиться популярна українська фітнес-блогерка MARSA. Це тренування на ноги включає 10 вправ загальною тривалістю 10 хв і підходить для будь-кого!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось що радить Марса для максимального ефекту від комплексу вправ на ноги:

Робіть тренування кожен день в комплексі з збалансованим харчуванням і ви отримаєте чудовий результат!
— заппевняє фітнес-блогерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що гарну поставу також можливо сформувати, не затрачаючи багато часу та зусиль. Це 10-хвилинне тренування допоможе підтримувати спину у гарному стані, а вашу фігуру — в гарній формі! 😉

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.